توضیحات کامل :

پروپوزال بررسی اثربخشی مشاوره رفتاری _ شناختی جنسی زوجین بر بهبود اختلال میل جنسی کم کار زنان در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

قسمت هایی از پروپزال:

اهمیت و ضرورت پژوهش

علیرغم نرخ بالای اختلالات جنسی و تاثیر انکارناپذیر آن بر رابطه زوجین، مبحث نابهنجاری جنسی زنان همواره در درست تحقیق و بررسی بوده است (اندرسون و سیرانوسکی[1]، 1995؛ باسن[2] و همکاران، 2001) . در مقایسه با مشکلات جنسی مردان، تحقیق و بررسی کمتری پیرامون مشکلات جنسی زنان بالاخص اختلال میل جنسی پایین صورت گرفته است (کوهن و کاپلان[3]، 1999؛ رید[4]، 1995) . با‌این وجود،تاکنون تحقیقات بسیاری بر روی سبب شناسی اختلالات جنسی به شکل کلی صورت گرفته است که جدیدترین آنها مدلی است  که توسط بالون[5] (2008)ارائه شده است که 3 دسته عوامل بین فردی (مانند تعارض زناشوئی،تعارض مذهبی و...)،روان‌شناختی(مانند اضطراب،افسردگی، دیدگاههای شناختی  و...) و بیولوژیک (مانند بیماریهای مزمن مثل دیابت،مشکلات زنانگی و...)را شامل می‌شود. با‌این وجود، روند تحقیقاتی در سال‌های اخیر آشکار ساخت که همبستگی ناچیزی بین پدیده‌های  زیست شناختی و نابهنجاری‌های جنسی زنان وجود دارد و تاثیر عوامل روان‌شناختی  پررنگ تر است (کرینگ[6]، 2000).

       از‌این رو،نیاز قابل توجهی به خدمات درمانی احساس می‌شود و از آنجایی که درمان اختلال میل جنسی کم کار در مقایسه با سایر  نابهنجارهای جنسی زنان  بسیار دشوار و وقت گیر است و در عین حال میزان موفقیت درمانی آن کمتر از سایر اختلالات جنسی زنان است (ویکس،1987 به نقل از اسپنس،1991)،تحقیقات کمی درباره تاثیر  درمانهای  روان‌شناختی بر‌این اختلال صورت گرفته و اغلب از شیوه‌های دارودرمانی و هورمون درمانی استفاده شده است. درمان‌های هورمونی تا جایی که مشکلات ریشه فیزیولوژیک داشته باشند، نتایج درمانی خوبی بدنبال دارد (وارناک[7]،2002؛ پاپالیا،برگر[8]،2006) . پژوهشگران متعددی اقدام به مقایسه اثربخشی درمانهای هورمونی با درمانهای روان‌شناختی سردمزاجی زنان نموده اند. برای اولین بار؛کارنی،بنکرافت و ماتئوس[9] (1978) در درمان زنان سرد مزاج اقدام به مقایسه دو رویکرد درمان روان‌شناختی همراه با تستسترون با درمان روان‌شناختی همراه با دیازپام نمودند. درمان روان‌شناختی آنها شامل رویکرد تعدیل شده مسترز و جانسون یعنی منعآمیزش جنسی وتمرکز حسی (1)  و (2)بود که در نهایت به آمیزش ختم می‌شد . نتایج نشان داد که درمان روان‌شناختی همراه با تستسترون موثرتر از درمان روان‌شناختی همراه با دیازپام بود. نتایج پژوهش ماتئوس وهمکاران (1983) نیز نشان داد که بین اثر بخشی درمان با تستسترون و درمان رفتاری همراه با دارونما تفاوتی وجود ندارد و تاثیر تستسترون  درمانی از  اثر بخشی  درمان روان‌شناختی فراتر نمی‌رود.

 


[1]. Anderson, B.L., & Cyranowski, J.M

[2]. Bassan, R.

[3]. Kohn, I.J., & Kaplan, S.A.

[4]. Read, J.

[5]. Balon, R.

[6]. Kring, B.

[7]. Warnock, J.J.

[8]. Papalia, M.A., & Burger, H.

[9]. Carney, A., Bancroft, G., & Mathews

هدف پژوهش

هدف پژوهش حاضر تعیین اثربخشی مشاوره زوجین به شیوه رفتار- شناختی جنسی بر بهبود اختلال میل جنسی کم کار جنسی زنان در شهر اصفهان است.

 

فرضیه های پژوهش

مشاوره زوجین به شیوه رفتار- شناختی جنسی بر بهبود اختلال میل جنسی کم کار جنسی زنان در شهر اصفهان  تاثیر دارد.