توضیحات کامل :

ترجمه مقاله گردشگری اجتماعی و سلامت و تندرستی در زندگی آینده در 26 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی



عنوان فارسی :

گردشگری اجتماعی و سلامت و تندرستی در زندگی آینده

عنوان انگلیسی :

Social tourism and well-being in later life

تعداد صفحات فارسی : 26 صفحه ورد قابل ویرایش

سطح ترجمه : متوسط

شناسه کالا : braa

دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/braa.pdf

دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 22 هزار و 500 تومان قادر به دانلود خواهید بود .


بخشی از ترجمه :


چکیده

عمده مطالعات گردشگری اجتماعی (گردشگری طبقات کم درآمد) بر اساس منافع حاصل بر خانواده های جوان و افراد ناتوان (دارای معلولیت) متمرکز شده است، اما با این وجود بررسی های نه چندان زیادی در رابطه با ارزش تندرستی حاصل از این نوع گردشگری در افراد سالخورده بی بضاعت به انجام رسیده است. بر اساس مصاحبه هایی که از شرکت کنندگان در حین برگزاری این نوع سفرهای گردشگری در انگلستان صورت گرفته است این مقاله توانسته است به رابطه بین تندرستی و فرصت های بدست آمده برای افراد مسن در این نوع گردشگری دست یافته و درک ما را از تجارب به دست آمده در این نوع گردشگری تحت تاثیر قرار دهد. این نکته نشان می دهد که گردشگری اجتماعی (گردشگری طبقات کم درآمد) فرصتی را برای افراد سالمند فرآهم می سازد تا بتوانند خود باوری را که پس از فوت همسرشان از دست داده بودند دوباره به دست آورند و برای مدت کوتاهی هم که شده با یکدیگر مصاحبت داشته باشند و یادی از گذشته بکنند. اما اینگونه از سفرها همانطور که انتظار می رفت می توانند با اضطراب زیادی همراه شوند. این پژوهش دستور کار تحقیقاتی را پشنهاد می کند که به بررسی اثرات فیزیولوژیکی، روانی، اجتماعی و معنوی این نوع گردشگری اجتماعی (گردشگری طبقات کم درآمد) در تندرستی و سلامت و رفاه سالمندان می پردازد.

Abstract

Studies of social tourism have concentrated on the benefits for young families and people with disabilities, yet few analyses have investigated its wellbeing value for economically disadvantaged older people. Based on participant-driven interviews during a UK social tourism trip, this paper informs understandings of social tourism experiences and explores the links between wellbeing and social tourism opportunities for older people. It reveals that social tourism presents older individuals with occasions for escape, respite, companionship, and reminiscence and for renegotiation of self-identity following spousal bereavement, but that these trips can be anxiously anticipated. The study proposes a research agenda, which explores the physiological, psychological, social and spiritual impacts of social tourism on older people’s wellbeing.