توضیحات کامل :

تحقیق مهندسی فاکتورهای انسانی در داروخانه در 39 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

مقدمه

قفسه ها و دارو ها

نور در داروخانه

عوارض ناشی از ازدیاد نور

خیرگی

علائم خیرگی

عوارض ناشی از کمبود نور

در قسمت انبار داروئی ، رعایت نکات زیر لازم است

مهمترین عوامل در چیدن، موارد زیر می‌باشد

میزان تقاضا  

وجه تشابه

مشخصات كیفی كالا  

اندازه و حجم كالا  

نظافت و نگهداری  

حشرات و جوندگان  

گرمای شدید و نور  

حذف خطر نفوذ آب به انبارها

ابزار آتش‌نشانی

نگهداری داروها جدا از مواد قابل اشتغال و رعایت نكات ایمنی

در قسمت لابراتوار ساخت ، رعایت نکات زیر ضروری است

صندلی ارگونومیک

اصول نسخه پیچی

در هنگام طراحی قسمت نسخه پیچی همواره باید نكات زیر را مد نظر قرارداد  

محیط نسخه پیچی

فرد نسخه پیچ 

مراحل نسخه پیچی

مرحله سوم ( آماده سازی داروهای تجویز شده )  

مرحله چهارم ( ثبت داروهای تحویلی در دفتر مخصوص )  

مرحله پنجم ( الصاق برچسب بر داروهای تحویلی )  نكات قابل ذكر برای این مرحله عبارتند از  

مرحله ششم ( تحویل دارو و ارائه توصیه های لازم )  

مهمترین توصیه ها باید بر این محورها متمركز باشد  

منابع و ماخذ

منابع فارسی

منابع لاتین

 

بخشی از متن

مقدمه :

ویژگی‌های جسمی و روانی افراد متاثر از دو عامل مشخص وراثت و محیط است. محیط کار از آن دسته مکان‌هایی است که فرد بخش زیادی از وقت خود را در آن سپری می‌کند. بر این اساس عوامل موجود در محیط کار نیز عملکرد فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. چالش بهره‌وری و کارایی در محیط‌های کاری از آن دسته موضوعاتی است که محیط کاری را تحت تاثیر قرار داده و مهم‌تر از آن نیروی کار را متاثر می‌سازد.

مشاغل مختلف در محیط‌های گوناگون قرار گرفته‌اند. برخی مشاغل در محیط باز و برخی دیگر در مکان‌های بسته قرار دارند. میزان روشنایی در محیط بسته بسیار حائز اهمیت است. کمی و زیادی نور می‌تواند تاثیرات متضادی بر نیروی کار داشته باشد. برخی تاثیرات نوری بر بینایی و برخی دیگر بر مسایل روانی تاثیرگذار است. کار در محیط بسته کم‌نور و همچنین در فضای پر نور اغلب موجب خستگی و تحریک‌پذیری فرد است. افرادی که در چنین محیط‌هایی فعالیت می‌کنند بازده مناسبی نخواهند داشت و اغلب ویژگی‌های منفی روانی از خود نشان می‌دهند.رعایت دقیق اصول مهندسی فاکتورهای انسانی نه تنها به انگیزش کارگران می‌انجامد، بلکه از طریق کاهش خطاهای انسانی کیفیت محصول را بهبود داده و استفاده بهینه از فضاهای کاری را نیز به دنبال دارد. به علاوه آسیب‌های جسمی اپراتورها نیز به حداقل می‌رسد.

بی‌توجهی به اصول ارگونومیک در طراحی فضاهای کاری می‌تواند سلامتی کارکنان را با خطرات جدی مواجه ساخته و عملکرد کل سیستم را تحت تأثیر قرار دهد. به طوری که امروزه آسیب‌های ناشی از شرایط کاری نامناسب از مهمترین تهدیدات علیه ایمنی شغلی کارکنان کارکنان محسوب می‌شود. تنها در کشور آمریکا سالانه 600000 کارگر دچار آسیب‌های شغلی ناشی از انجام حرکات تکراری و حمل بارهای سنگین می‌شوند (1.8 میلیون آسیب در سال) که این امر هر سال 45 تا 54 میلیارد دلار هزینه به دنبال دارد.

با توجه به اهمیت ارگونومی در افزایش بهره‌وری فرآیندها و جلوگیری از آسیب‌های شغلی، به‌کارگیری ابزارهایی که قادر به انجام تحلیل‌های ارگونومیک در فضاهای کاری باشند می‌تواند سازمان را در کسب مزیت‌های رقابتی یاری نماید.